Vi har klubbkvelder hver onsdag fra klokka 18 i Brattørveita 10 (Trønderkjelleren) i Trondheim.

Hexagon er en klubb for folk som har lyst til å spille spill. Vi driver med brettspill, rollespill, miniatyrspill, samlekortspill og levende rollespill.

Klubbkvelder

  • Når: Hver onsdag klokka 18
  • Hvor: Brattørveita 10 (se kart nedenfor)
  • Hvem: Alle som vil prøve spill. Aldersgrense: Gammel nok til å gå på ungdomsskolen eller eldre

Stikk gjerne innom for å se hva vi driver med! Du er hjertelig velkommen enten du knapt har spilt Ludo eller har hyllemeter med spill hjemme.


De to første gangene er det gratis, deretter kan du betale per kveld eller for et halvår av gangen (mer info).

Klubben har spill som holder deg opptatt til langt utpå natta, og spill som er ferdige på en time eller to. Du bør helst komme litt før seks, for de fleste begynner å spille omtrent klokka seks.

Klokka halv ni er det pause. Da kommer styret med diverse kunngjøringer. Andre kan også kunngjøre ting, for eksempel spillarrangementer. Etterpå går folk rundt og prater en stund før vi begynner å spille igjen.

Vi har klubbkveld de aller fleste onsdager i året. Hvis du er i tvil, kontakt styret.

Her er vi

Vi har lokaler i Trønderkjelleren, som tilhører Trondheim Mandssangerforening. Lokalene ligger i kjelleren i Brattørveita 10 (på baksida av Fjordgata 7) – her er et kart over de nordligere deler av Midtbyen (Trondheim sentrum):

Brattørveita 10
Kartlenke til Gule sider
Inngangen til Trønderkjelleren
Inngangen til Trønderkjelleren

Som navnet tyder på er lokalene våre i en kjeller, og er ikke tilgjengelige med rullestol. Hvis du har lyst til å stikke innom klubben, men er avhengig av rullestol, ta kontakt med styret, så skal vi prøve å finne en løsning. Se også detaljer om adgang til lokalene for bilder av trappa.