Se også kalenderen.

Styre og stell

Generalforsamlinga

Vi har generalforsamling hver vår. Da velger vi styre, og tar andre avgjørelser om styre og stell. Alle medlemmer av Hexagon har stemmerett, og kan stille til styrevalg.

Styret

Styret består av seks personer som velges for ett år av gangen. Klubben velger også hvert år en Hexconsjef, som leder arrangeringa av spillfestivalen vår. Hexconsjefen velges første klubbkveld etter Hexcon.

Diverse ting det kan være greit å vite om

Hexcon

Hexagon arrangerer spillfestivalen Hexcon hvert år, en helg i begynnelsen av november. Da spiller vi spill (i turneringer og utenom), spiser festivalmiddag, og har det gøy. De siste åra har vi hatt 100-140 deltagere.

Andre spillfestivaler

Arcon er den største spillfestivalen i Norge, og arrangeres omkring midtsommer i Oslo. Det arrangeres spillfestivaler masse andre steder, både i Norge og i utlandet. På klubben får du informasjon om en del av dem. Selv om det ikke er så mange som reiser langt av sted, kan du nok slumpe til å møte en hex eller to på Gothcon i Gøteborg, Ambercon i England eller Avaloncon i USA. Du finner pekere til en del spillfestivaler her.

Klubbturneringer

Iblant har vi klubbturnering i et av de mer populære spillene. Turneringene er uhøytidelige og avslappede, meld deg gjerne på selv om du ikke har spilt spillet før. Selv om du kanskje ikke har de store sjansene til å vinne, får du ihvertfall lært et nytt spill! Premien er vanligvis (i tillegg til heder og ære), en spesiallaget button som deles ut på genfors. Hvis du har lyst til å arrangere en turnering selv, er det bare å sette i gang. Snakk gjerne med noen i styret først, så turneringa di ikke kolliderer med andre arrangementer.

17.mai

…har Hexagon en tradisjonsrik landtur ved Marinen. Etterpå går de som har lyst i borgertoget, bak klubbens praktfulle fane i knallrødt, svart og gyllent!

Julemarkering

En onsdag før jul har vi julemarkering med kaker og turneringer.