Vi har hatt en del trøbbel med det gamle nettstedet. Nå har vi flytta til WordPress.com, der vi betaler for at Noen Andre (TM) tar seg av sikkerhetsoppgraderinger og alt mulig teknisk, og vi bare trenger å tenke på innholdet!

Kom gjerne med kommentarer! Hva er bra? Hva bør forbedres? Er det noe du savner?

Den oppmerksomme leser vil se at adressefeltet viser hexagonspillklubb.wordpress.com i stedet for hexagonspillklubb.org. Vi kommer til å bruke litt tid på opprydding av diverse gamle kopier på gammelt webhotell før vi flytter adressa endelig over hit, men har satt opp viderekobling så folk som bruker den vanlige adressa kommer hit.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s