Da har det kommet inn ett forslag til høstens klubbsaga fra Felix: The Road Goes Ever On. Historien vil følge en karavane som reiser mellom middelalderske landsbyer som huser mennesker og magi. Spillerne spiller som flere «Henge», magiske dyr og skapninger basert på japanske «Hengeyokai», som kan endre form til mennesker, og som jobber for å opprettholde forholdene mellom mennesker og ånder.

Systemet heter «Golden Sky Stories», og er sterkt på at spillerne samarbeider om å fortelle en historie, framfor at terninger og kampregler skal dominere. Det spilles uten terning, reglene er enkle å lære og karakterbygging tar maks 30 min.

Endelig avstemming på hva som blir neste års klubbsaga vil foregå på klubben 24.04.2019, i pausen.

ENGLISH:

We have now gotten a suggestion for this autumns club saga from Felix: The Road Goes Ever On. The story will follow a caravan that travels between medieval villages housing humans and magic. Players will play as «Henge», magic animals and beings based on the Japanese «Hengeyokai», who can change shape into humans, and who work to maintain relationships between humans and spirits.

The system is named «Golden Sky Stories», and is focused on players cooperating to tell a story, rather than having dice and battle rules dominating the game. It is played without dice, the rules are simple to learn and character creation takes at most 30 min.

Final vote on what will become next years saga will be held at the club 04.24.2019, during break.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s