Styret i Hexagon vil med dette invitere til generalforsamling onsdag 9.februar kl 18:00. Med tanke på Coronasituasjonen kommer det til å være mulighet til å delta digitalt, og om styret føler at vi kan holde åpent vil vi også gjennomføre fysisk i tillegg.

Papirene til generalforsamlingen: https://drive.google.com/drive/folders/12TUwaqrVeF8smxRm9JxdcMvdU_YZKCXq

Link til digitalt møte: https://meet.google.com/zse-afao-skx

English summary: Hexagons board invites anyone interested to the general assembly Wednesday 9th of February. There will be a digital option, and hopefully possible to show up in person as well.  

Hva er Hexagons generalforsamling?

Hexagons generalforsamling, også kalt genfors, er Hexagons øverste organ. Det er her styret informerer om hva som har skjedd det siste året, både av aktiviteter og økonomisk, og legge rammene for neste års drift.

Hva kan jeg gjøre under genfors?

Alle betalende medlemmer som deltar på genfors har tale-, forslags-, og talerett. Ikke-betalende medlemmer kan stille som observatører.

Betaling av medlemskap for 2022 kan gjøres kontant og med kort og Vipps på klubbkvelder. All den tid det ikke er mulig å møte fysisk er Vipps den mest praktiske betalingsmåten. Ved behov kan styret kontaktes for andre alternative betalingsmåter.

Under genfors kan alle med talerett stille spørsmål til styrets orienteringer. Alle med forslagsrett kan også komme med forslag til de forskjellige sakene, samt stille til valg.

Hva slags forslag kan jeg stille?

Genfors kan ta opp hva som helst rundt Hexagon sin drift. De viktigste sakene som gjennomgås er klubbens vedtekter [1], budsjett for 2022, styreinstrukser [2], og generelle vedtak for størrelsen på medlemskap og adgang.

Forslag til vedtektsendringer og tilbakemeldinger på utsendte papirer oppfordres å sendes inn før generalforsamlingen slik at det kan sendes ut til alle medlemmene, men det er lov å komme med forslag så lenge genfors pågår.

Saker til genfors kan sendes til hexagonstyret@googlegroups.com

Hva annet kan jeg gjøre under genfors?

Det mest spennende du kan gjøre under genfors er å stille til valg. Hexagon har 6 fullverdige medlemmer og 3 varaer. Beskrivelse av oppgavene kan en se i styreinstruksen [2].

Normalt sett er det kun 5 styremedlemmer og varaene som er til valg under ordinært genfors, men da det ikke er valgt Hexconsjæf for 2022 vil det også være en posisjon som står ledig under det ordinære genforset.

Viktige datoer

Onsdag 19.januar: Formell innkalling til genfors

Onsdag 2.februar: Påminnelse om genfors og agenda

Fredag 4.februar: Siste frist for innsending av saker til genfors slik at styret kan vurdere dem og komme med innstilling

Lørdag 5.februar: Utsendelse av endelige papirer med innkommende forslag og linker til digitale platformer

Onsdag 9.februar: Genfors!

På vegne av styret
Per Kristian Schanke
Generalsekretær
Hexagon


1: https://hexagonspillklubb.wordpress.com/om-klubben/styre-og-stell/klubbregler-og-ordinaere-vedtak/

2: https://hexagonspillklubb.wordpress.com/om-klubben/styre-og-stell/styreinstrukser/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s