Hexagons generalforsamling for 2022 er avholdt, du finner referat med regnskap, budsjett og årsberetning på samlesida for referater fra genfors. Det var ingen som stilte til valg som PR-sjef, så klubben er for øyeblikket uten noen til denne jobben. Vi har nå en kandidat, og det blir valg for å fylle denne posten i pausen onsdag 16.03.

Nedenfor er styreinstruksen for PR-ansvarlig, men merk at den er atskillig mer ambisiøs enn det klubben har fått til på lenge, så hvis du har lyst til å gjøre noe av dette men synes andre deler ser vanskelige ut, snakk med styret! Du finner mer informasjon om styrets arbeid under Styreinstrukser

  • PR-ansvarlig deltar i styrets fellesoppgaver som alle andre styremedlemmer.
  • PR-ansvarlig plikter å ta seg av klubbens kontakter utad. Dette omfatter blant annet å være frontperson mot pressen, holde kontakt med utleier av lokalene, svare på henvendelser rettet til Hexagon og representere Hexagon i offentlige sammenhenger.
  • PR-ansvarlig er ansvarlig for rekrutteringsarbeidet i Hexagon. Minimum av tiltak som bør gjennomføres er to stands på NTNU Gløshaugen og to stands på NTNU Dragvoll.
  • PR-ansvarlig er ansvarlig for at det til en hver tid finnes informasjonsmateriell om Hexagon tilgjengelig på spillbutikker i Trondheim.
  • PR-ansvarlig er ansvarlig for å organisere en mottaksordning og en oppfølgningsordning for nye medlemmer. Det anbefales at samtlige styre og varamedlemmer benyttes i denne ordningen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s