Onsdag 26.desember blir det IKKE klubbkveld. Første klubbkveld etter jul blir onsdag 2.januar.
Laivfestivalen Spillerom arrangeres 1.-3.februar på ISAK i Trondheim sentrum. Hexagon stiller med brettspill (og kanskje rollespill). Det blir laiver, diskusjoner, foredrag, workshops, temafest og masse annet gøy. De satser på et barne- og familievennlig program på dagtid – særlig på lørdag. Mer info på www.spillerom.org. (Laiv, også kjent som levende rollespill eller Live Action Roleplaying/LARP, er rollespill der du spiller med hele deg og gjør det karakteren din gjør i stedet for å beskrive det.)
Hexagons ordinære generalforsamling blir onsdag 13.februar. Da vedtar vi budsjett for året som kommer, velger nytt styre, og tar andre avgjørelser om hvordan klubben skal drive i året som kommer. Les mer under Styre og stell, og still gjerne til styret!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s