Styret i Hexagon kaller inn til ordinær generalforsamling onsdag 13.februar 2019 fra kl 18:00.

For å være stemmeberettiget ved generalforsamlingen må man være medlem av klubben for kalenderåret 2019. Det vil si at man har betalt medlemskontigenten på kr 50,- etter 1.januar 2019. Det vil være mulig å betale medlemskontigent fra senest kl 17:30 frem til møtet starter.

Det vil ikke være anledning til normal aktivitet i lokalene så lenge generalforsamlingen arrangeres. Men så snart møtet er hevet vil normal aktivitet kunne startes opp. Dette skjer normalt sett rundt pausetid, 20:30.

Det vil også være fri adgang denne dagen for alle som deltar på generalforsamlingen.

Under generalforsamlingen vil hovedpunktene være å gå gjennom hva som er gjort året som har gått ved at styret går gjennom årsberetningen og regnskapet. Deretter legger styret frem et forslag til budsjett som vi vil gå gjennom. Vi vil også se på Hexagon sine vedtekter og presentere eventuelle endringsforslag. Om det er andre aktuelle saker vil vi gå gjennom dette. Og til slutt vil det være valg.

En mer detaljert agenda, og vedlegg til alle de relevante sakene vil sendes ut cirka 1 uke før generalforsamlingen.

Før generalforsamlingen håper vi i styret på at alle kan lese dokumentene som sendes ut og sette seg inn i dem slik at vi kan gjennomføre møtet kjappest mulig.

Hvis du har saker du ønsker at skal tas opp på generalforsamlingen er det bare å sende disse til styrelista: hexagonstyret krøllalfa googlegroups.com

Særlig viktig er dette om du ønsker å sende inn forslag til vedtektsendringer. Dette slik at vi kan presentere det best mulig i sakspapirene.

Les også gjerne på styreinstruksene og vurder om du ønsker å stille til valg. Det er bare å stille de sittende styremedlemmene spørsmål om hva de forskjellige postene innebærer.

Nyttige linker:

Sakspapirer:

https://docs.google.com/document/d/1qw47lBBIvqCGHzTJ7Hm9yFTwM4n72rhdKNflljMhMg4/edit?usp=sharing

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s