Som en konsekvens av at det ikke har kommet inn noen forslag til en klubbsaga for sesongen 2020/21 inviterer styret alle som ser for seg at de kan tenke seg å delta på rollespill i regi av Hexagon høsten 2020 og våren 2021 til et møte for å diskutere hva som kan gjøre gitt rammene som foreligger.

Møtet avholdes i klubbens lokaler onsdag 26.august fra kl 18:00 til vi er ferdige.

Dette innebærer at det IKKE åpnes for annet bruk av lokalene denne kvelden. Det betyr at det IKKE vil være anledning til å spille brettspill.

Målet med møtet er å få innspill fra rollespillerene for hvordan de kan tenke seg å organisere rollespilling i Hexagon-regi i tiden fremover.

All aktivitet i Hexagon regi vil måtte følge smittevernretningslinjene fra myndighetene, eierene av lokalene (Mannsangsforeningen), og de retningslinjene styret har satt. Dette setter begrensninger på antallet deltagere på klubbkvelder, hvilke deler av lokalene som kan benyttes, vasking av lokalene etter bruk, og registrering av deltagere på arrangementer.

Agenda

  • Presentasjon av målet med møtet og hvordan vi skal nå det målet
  • Presentasjon av rammer for bruk av lokalene
  • Diskusjon rundt muligheter for organisert spilling
  • Konkretisering av ønsker og muligheter diskutert for presentasjon til styret

Påmelding

Grunnet begrensninger i antallet plasser det er i lokalet vil antallet deltagere begrenses til 20 personer. Vi ønsker flest mulig innom, men vi ønsker også å sikre at de som har meninger om temaet kan sikres plass.

En ikke-bindende påmelding kan sendes til hexagonstyret@googlegroups.com, med navn. Gi gjerne beskjed om du ønsker å trekke påmeldingen.

Selv om det er påmelding er det som sagt åpent for alle som kan se for seg å delta på organisert spilling i regi av Hexagon skoleåret 2020/21. Vi håper å se flest mulig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s