Oppdatert 23.10.2020: Klubben er nå åpen for rollespillere og brettspillere hver klubbkveld. Denne posten er dermed utdatert.


Hexagon ønsker til enhver tid å være åpent for alle som er interessert i det innen vår interssesfære – nerdekultur – med brettspill og rollespill som hovedaktivitetene våre. Situasjonen med Covid-19 har gitt oss endel utfordringer som gjør at vi må tilpasse oss. Og for å kunne holde åpent for flest mulig vil vi måtte gjøre begrensninger i adgangen på klubbkvelder.

Normalt sett arrangerer Hexagon en klubbsaga som går gjennom skoleåret. På grunn av all usikkerheten det har vært rundt hva vi kan gjennomføre har det iår ikke blitt valgt en klubbsaga for skoleåret 2020/21. Styret hat sett på forskjellige løsninger, og det ble også avholdt et åpent møte for å diskutere løsninger for å gi rollespillerene et tilbud året som kommer.

På bakgrunn av møte med rollespillerene har styret vedtatt å la klubbkveldene være åpne for rollespillere og brettspillere annenhver uke.

Det innebærer at annenhver onsdag vil det kun bli gjennomført rollespill arrangementer, mens den andre uken vil det eksklusivt spilles brettspill. Det er selvsagt anledning å komme hver uke, men det er ikke anledning å dra frem brettspill på rollespillkvelden og motsatt.

September

I september vil klubbkveldene fordeles som følgende:

BrettspillRollespill
2. septemberX
9. septemberX
16. septemberX
23. septemberX
30. septemberX
(7.oktober)X

For rollespillkveldene vil det opprettes arrangementer på Facebook, samt at denne posten vil bli lagt inn informasjon om arrangementene som er planlagt for en gitt dag. Informasjon vil også sendes ut på e-post ca 1 uke før gjennomføring.

Rollespillkvelder

Det er ikke planlagt noen form for saga eller kampanje for årets rollespilltilbud, men det vil være et tilbud hvor hvem som helst kan kjøre noe.

For å gjennomføre dette vil det bli satt opp en wikidot med informasjon om hva som er tenkt kjørt og ideer folk har. Hvem som helst kan levere inn ønsker om å kjøre noe, og 3-4 scenarier vil plukkes ut for promotering.

For scenariene som blir promotert vil det være en beskrivelse av scenariet med oversikt over system, hvor mange spillere det er åpent for, og om spillerene bør forhåndslage karakterer eller om dette er ordnet av spillederen.

Spillkveldene kan ikke forventes å vare lenger enn til 22:00 på kvelden, så det er viktig at alle stiller tidlig og er klare til spilling

Nærmeste fremtid

Onsdag 9.september vil Henrik, Hilde, Sigurd, og Felix kjøre scenarier. Mer informasjon blir lagt ut i alle kanaler og delt her torsdag 10.september.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s