Siden det virker som om vi endelig kan åpne klubben permanent kan vi også begynne å planlegge for en klubbsaga for sesongen 2021/22. Styret åpner dermed for at alle som ønsker det kan sende inn forslag til klubbsaga.

En klubbsaga hvor det fra uke til uke er usikkerhet om det vil være aktivitet er ikke ideelt, eller hvor det er store begrensninger på antallet som kan delta, og også siden det først er nå det etterlyses forslag, ønsker ikke styret at klubbsagen starter med skolestart som er normalen, men at oppstart utsettes til uti september. Eksakt dato settes når vi vet mer om hvor hurtig vi kan åpne for deltagere.

Frister

Frist for å sende inn forslag til klubbsaga er onsdag 18.august. Forslaget sendes da til hexagonstyret@googlegroups.com

Styret vil presentere alle innkomne forslag på nettsidene, facebook og e-post før avstemming gjennomføres.

Gjennomføringen av avstemmingen avhenger av hvor mange forslag som har kommet og status på åpning av klubben.

Krav til forslag

Forslag til klubbsaga skal inneholde følgende:

  • Navn på hoved GM og helst også med-GMer
  • System
  • Navn på sagaen
  • Beskrivelse av sagaen
  • Om det er spesielle begrensninger på regler og materiale som er tillatt bør dette også informeres om

Begrensninger

Som følge av Covid vil det en stund være begrensninger på aktivitet på klubben. Inntil videre skal ikke trappeoppgangen og garderoben benyttes til spilling. Klubben har også inntil videre en begrensing på 20 deltagere, og så lenge denne begrensningen vedvarer vil det også være begrensninger i antallet deltagere i en klubbsaga. Styret ønsker dermed å utsette oppstart av sagaen til at flest mulig kan delta.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s