Med bakgrunn i den uoversiktlige Corona oppblomstringen gjennom de siste ukene og Trondheim kommune sin forskrift og oppfordringer om redusert sosial kontakt har styret i dag vedtatt å holde stengt fra og med førstkommende onsdag, 8. september 2021.

Styret reevaluerer situasjonen kontinuerlig, og håper å kunne åpne snart.

Klubbkveld: kun på nett, ikke fysisk

Klubben holder stengt 8.september 2021. Vi gjenoppliver derfor digital spillkveld.

I disse koronatider arrangerer Hexagon spillklubb digitale spillkvelder. Vi møtes onsdag klokka 18:00 på Google Meet: meet.google.com/nrw-jzzg-rwa  Spilling skjer på boardgamearena.com (der vi også har en gruppe du kan bli med i) og tabletopia.com. Deltakelse er gratis. (Hvis du kan tenke deg å bistå med å arrangere digitalt rollespill, kontakt styret.)


Due to the unclear corona status in Trondheim these days, Trondheim municipalities rules and recommendations to limit social contact, the board has decided to close on 8.September 2021 and for the foreseeable future.

The board will reevaluate the situation regularly, and hope to open soon.

Gamenight: digital only, not physical

We use the opportunity to reanimate the digital gaming nights, and will keep this opportunity for as long as we need to be closed.

In this time of corona, Hexagon game club holds digital gaming nights. We meet each Wednesday at 18:00 (Norwegian time) on Google Meet: meet.google.com/nrw-jzzg-rwa. Games will be played on boardgamearena.com (where we also have a group you can join) and tabletopia.com. Participation is free. (If you’re willing to help organize digital roleplaying, contact the board.)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s