Hexagon arrangerer to arrangementer under nidaros spillfest.

Det ene er på hovedbiblioteket mandag 29. august fra klokka 1300 til 1800. Vi har mange spill, og spiller det folk vil, men nevner spesiellt at vi er klar for å lære deg og starte opp Terraforming Mars (men da må vi starte senest 1500, siden det tar litt tid), Clank! In! Space! (må starte senest 1600) og Quacks of Qedlinburg (må starte senest 1700).

Det andre er at Hexagons spilling på onsdag 31.august i Brattørveita 10 fra klokka 18 og utover er en del av nidaros spillfest. Det betyr i praksis at den er gratis for alle (du bruker ikke opp en av de to gratisgangene, og hvis du har brukt op dem kan du likevel komme gratis den onsdagen), og vi er (ekstra) klar for nye. Vi har mange spill og kan lære opp i hva besøkende vil prøve av det vi har. Det er mest praktisk om du er der fra klokka 18, da mange allerede vi være opptatt med å spille hvis du kommer mye etter klokka 18, men vi skal prøve å få til noe hvis du kommer senere også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s