31.august starter karaktergenerering til klubbsagaen. Første spilling starter onsdagen etter (07.september.) Om klubbsagaen:

Players will play wandering souls, possessing a few shared bodies in what was our modern world, but is now on the brink of apocalypse. The system used will be Call of Cthulhu, 7th edition, with a few added homebrew rules.

If you wish to participate in the planning of the saga, no matter if you want to be a regular, an occasional, or not a gamemaster at all, you can join the following Discord server: https://discord.gg/u4rv5j46 (and do not worry, there is a spoiler-free zone)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s