Redigering, 2020-12-14: Klubben holder stengt ut 2020, så ingen spilling 16. og 30.desember.


Her kommer en liten oppdatering fra Hexagonstyret om hva som skjer ut året og litt rundt våre tanker for 2021.

Klubbkvelder

2020 har vært preget av Corona, og vil nok fortsette å være det en stund fremover. Det hindrer oss ikke i å gjennomføre normale klubbkvelder, om enn med noen forhåndsregler. Oppdaterte retningslinjer finner du på klubbens hjemmesider: https://hexagonspillklubb.wordpress.com/2020/05/11/corona-oppdatering/

Som følge av Corona utgår dessverre en av klubbens tradisjoner, julemarkeringen, men det vil være klubbkvelder.

Det er en av de gjenstående onsdagene det ikke vil gjennomføres klubbkveld: 23.desember/lillejulaften. Ellers vil klubben etter planen holde åpent 9., 16., og 30. desember.

Arrangementer

Vi har samarbeidet litt med biblioteket iår med deres prosjektbibliotek, Bøker og Bylab. Vi hjelper biblioteket ved å holde åpent noen utvalgte søndager, og har da lokaler hvor vi kan drive med PR mot de som møter opp og har også lokaler vi kan spille i. For biblioteket er hovedformålet med Bøker og Bylab å bli kvitt de bøkene de i utgangspunktet kasserer, så om en finner interessante bøker i hyllene der er det bare å ta dem med til odel og eie.

Den neste søndagen vi har tilgang på Bøker og Bylab er førstkommende søndag, 6.desember. Vi vil da åpne lokalene kl 12:00, og holde åpent til 16:00. Undertegnede kommer til å møte opp med noen spill, og det er bare for hvem som helst andre også å komme for å spille og sosialisere.

Oppdatert informasjon om arrangementet finner du på Facebook: https://fb.me/e/3tDYWV2rg (Trenger ikke logge inn for å se detaljene).

2021

Vi, som alle andre, må belage oss på at 2021 i det minste starter med en del restriksjoner. Hvor langvarige disse restriksjonene blir vil tiden vise. Vi i styret har likevel intensjon om å få gjennomført så mange klubbkvelder som mulig.

Planen er å gjennomføre klubbkvelder hver eneste onsdag i 2021, og vi starter med 6.januar. Restriksjonene vil da bli de samme som nevnt tidligere.

Vi vil også gjennomføre en generalforsamling i 2021. I følge vedtektene skal den gjennomføres i løpet av februar eller mars, og styret driver og vurderer måter å gjennomføre genfors på en trygg måte hvor medlemmer kan delta både digitalt og analogt. Mer informasjon om tidspunkt og gjennomføring av genfors vil vi komme tilbake til på nyåret.

AvslutningsvisVi i styret håper at alle har kommet seg velberget gjennom året så langt og ser frem til 2021. Vi håper at situasjonen i verden skal normalisere seg fremover og at vi kan møtes igjen. I mellomtiden er det bare å fortsette med spilling og andre aktiviteter til vi alle trygt kan møtes. Så håper vi å se alle i løpet av året som kommer, og gleder oss til neste års Hexcon som i 2021 vil ledes av vår eminente, nyvalgte Hexconsjæf: Hilde Austlid og hennes komite.

Vi vil også takke årets avtroppende Hexconkomite og deres sjæf, Sigurd Gaut, som iherdig prøvde og gjennomføre Hexcon, men som, i tråd med årets tema: Murphy’s Lov, dessverre måtte avlyse i siste lita.

På vegne av Hexagon styret, Per Kristian Schanke Generalsekretær

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s