Klubbkvelder: kun på nett, ikke fysisk

Klubben holder stengt 1.september 2021. Vi gjennoppliver derfor digital spillkveld.

I disse koronatider arrangerer Hexagon spillklubb digitale spillkvelder. Vi møtes onsdag klokka 18:00 på Google Meet: meet.google.com/nrw-jzzg-rwa  Spilling skjer på boardgamearena.com (der vi også har en gruppe du kan bli med i) og tabletopia.com. Deltakelse er gratis. (Hvis du kan tenke deg å bistå med å arrangere digitalt rollespill, kontakt styret.)

Gamenights: digital only, not physical

Hexagon is closed 1st September 2021. We use the opportunity to reanimate the digital gaming nights.

In this time of corona, Hexagon game club holds digital gaming nights. We meet each Wednesday at 18:00 (Norwegian time) on Google Meet: meet.google.com/nrw-jzzg-rwa. Games will be played on boardgamearena.com (where we also have a group you can join) and tabletopia.com. Participation is free. (If you’re willing to help organize digital roleplaying, contact the board.)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s